De Hoop Draait

Korenmolen De Hoop

De Agenda

Nationale molendag

De Hoop Draait

We vieren feest, elk jaar de tweede zaterdag in mei. Gratis toegang voor iedereen, met rondleidingen, kunst, fotografie, honing en ander lekkers. Molen-doe-boekje voor de kinderen.

Elke tweede zaterdag in Mei van 10:00-16:00 uur

Monumentendag

De Hoop Draait

Monumentendag is elk jaar de tweede zaterdag van september. In samenwerking met de Martinuskerk en met aandacht voor andere monumenten. Er is in Rijswijk gld in molen en kerk veel te zien en te beleven, onder andere exposities, demonstraties ambachten, wafels bakken en de vaste waarden bij de molen als: de imker vertelt, de rookoven, schilderkunst en fotografie


Elke tweede zaterdag in September van 10:00-16:00 uur

Workshop landschapsfotografie

De Hoop Draait

Stap in het landschap van de korenmolen en kijk met andere ogen naar de natuur. Een gezellige avond als een vakantie en daarna maak je betere foto’s. Op aanvraag ook voor groepen vanaf 4 personen.

Gesprekskring geboortegrond

De Hoop Draait

Korenmolen de Hoop biedt een gesprekskring over je geboortegrond onder leiding van Jack Steeghs. In de veilige en gezellige ambiance als volwassenen met elkaar in gesprek gaan, levert waardevolle inzichten op voor je verdere leven en werken, zonder dat er direct conclusies aan worden verbonden. Datum volgt of voor groepen op afspraak.

www.vroedman.nl

Wijn & Spijs avond

De Hoop Draait

Onder leiding van Ripasso een gezellige, leerzame en heerlijke wijn-spijsavond voor groepen. Prachtige italiaanse wijnen gecombineerd met bijpassende hapjes van streekgerechten.

Wijn en Spijs op aanvraag